Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



onsdag 3 oktober 2012

Tid för CT

Nu har jag äntligen fått en tid till CT-röntgen. Jag ska dit idag kl 14.
Pratade med min läkare Annika i morse som var hemskt bekymrad över att de inte lyckats lösa det tidigare. Tydligen så är det bara en maskin igång på akademiska (fast den ursäkten har jag faktiskt hör förut utan att det har stämt). Sen tyckte väl röntgenpersonalen att om man inte låg inne så kunde det ju inte vara SÅ akut. Men Annika drog i några trådar och fixade det hela iaf.
Ska bli skönt att få reda på hur det ser ut därnere i lungorna. Jag har ju så himla ont hela tiden. Inte alls roligt. Man blir faktiskt ganska så rädd.

Inga kommentarer: