Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonatisdag 9 oktober 2012

Lite lugn

Just precis nu är det faktiskt riktigt lugnt här hemma. Zoltán är hos dagmamman. Angelina sover lätt lätt här brevid mig. Katterna busar i katthägnet. Balthazar sover i sin bädd. Väldigt vilsamt för både öronen och själen.
Fick lite presenter av min farbror Hasse idag. Ska ta bilder och lägga upp lite senare. Han tyckte att jag hade haft det lite kämpigt så han hade köpt lite badprylar som jag gillar. Lite badbomber, duschcreme, badsalt, tvål och sånt. Väldigt fina saker. Det behövs inte mycket för att man ska bli så glad. Bara en liten present sådär ändå kan göra att man känner sig mycket gladare. Tack Hasse för de fina presenterna.

Inga kommentarer: