Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonaonsdag 31 oktober 2012

Marina

Här är Marinas grav.


Jag letade överallt i flera timmar efter en gul fjäril. Tyvärr så hittade jag ingen utan det fick bli det näst bästa jag kunde hitta. En grön fjäril med gula prickar. Jag hoppas hon förstår tanken. Åsså ett litet hjärta av mossa. Med en eldfärgad ros på. Färgen står både för hösten och för hennes värme som var varmare än eld.

Marina fick åxå en hälsning med vingar på sitt ljus. Fast vad jag skrev där är mellan oss.
Alla ni som känner Marina förstår "salta katten". Det är ju Halloween och man brukar ju få välja mellan "bus eller godis". Jag vet att Marina gärna skulle busa med mig så jag hoppas hon låter sig mutas av lite godis. Jag stod länge och valde färg på blommor till dekorationen. Marina gillade ju inte rosa så ni kanske tycker jag valde fel. Men jag ville att hon skulle känna igen att de är från mig. För henne så var jag rosa hela jag.
Jag saknar dig Marina.

Inga kommentarer: