Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonaonsdag 31 oktober 2012

Mormor och morfar....

Det var lite speciellt idag för idag är det exakt 9 år sedan mormor somnade in. Jag satt där hos henne på alunda kyrkogård idag exakt 15.15. Exakt 9 år efter att hon somnade in.
Så här ser förresten mina himlahälsningar med vingar ut. Så sätter man dessa runt gravljuset. De är gjorda av nån slags plast som tål värme och väta.
Det är ju inte ofta som jag ber men idag så gjorde jag det. Hos alla jag besökte.
Jag bad för att de skulle fortsätta hålla koll på oss och jag sände de all min kärlek.

Så här blev det hos mormor och morfar. Morfar var elektriker och därför har de en blixt som dekoration på stenen. Jag kan väl tycka att vi egentligen skulle haft nån "symbol" för mormor åxå. Kanske ett stort hjärta för det hade hon. Så jag köpte ett vitt litet porslinshjärta till henne så hon åxå fick en symbol för sitt yrke: Mamma, fru och mormor.


Eftersom det var årsdagen av mormors död så köpte jag lite rosor också. Höstens varma färger.


Inga kommentarer: