Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonatorsdag 25 oktober 2012

Pain Ease (bilder)

Jaha då har min mobil valt att inte samarbeta igen då. Bilderna blir tyvärr upp och ner. Men ni får ställa er på huvudet eller vända skärmen. ;) Så här ser iaf bedövningssprejen ut.

Väldigt smidig. Lätt att ha tex i väskan. Företagets vison är att en sån här kommer att finnas i var mammas handväska om nåt år. Ungefär som mammor alltid verkar ha med sig våtservetter och plåster. Den här sprejen fungerar hur som helst väldigt bra. Den bedövar huden och ända ner till 5 mm under huden. Ruskigt effektiv alltså.
Tänk er följande: Din lille son 5 år håller just på att lära sig cykla utan stödhjul. Det hör till att man ramlar då eller hur? Å tyvärr så brukar det bli väldigt fula och onda skrubbsår. Man ska rengöra dessa skrubbsår från grus och smuts och detta brukar ske med både tvångshållning och gallskrik. Tänk nu istället att man kan ta den här sprejen och spreja rakt in i såret och under den minuten det är bedövat tvätta bort all smuts och plocka bort allt grus. Hinner man inte få bort allt så sprejar man bara en gång till. Be pojken att blunda medan du gör detta och jag lovar han kommer inte att känna nånting mer än kylan från sprejen. Jag har nämligen fått information om att denna sprej är steril och kan därför sprejas i öppna sår. Men detta får jag ju mer info om på mötet med företaget som gör denna sprej.
Som mamma så tycker jag iaf att den verkar kanon att ha redo i väskan när barnen gör sig illa.
Jag kommer att presentera fler användningsområden när jag fått mer info. Fler bilder kommer åxå. Framförallt bättre bilder än mina uppochner foton från mobilen. ;)  

Inga kommentarer: