Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonatisdag 23 oktober 2012

Hollywoodfruar....

Jaaa jösses. Vilket utspel av fru Gunilla. *fnissar* Jaaa som min mamma sa har man inget snällt att säga kan man lika bra hålla tyst. Så jag gör det.
Maria gillar jag iaf hon är bara för skön. Sån total livsnjutare. Önskar jag kunde vara lite mer som hon. Ska nog försöka med det.
Margareta gillar jag åxå. Hon står iaf med båda fötterna på jorden och är lixom äkta.
Sen är hon ju så söt som höggravid.

1 kommentar:

marie sa...

du får bli som maria så får jag bli som mindy så kan vi flumma runt ihop du å jag sis=)