Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 26 oktober 2012

Morran grönt ljus....

Morran aka Mimosa fick idag grönt ljus för avel. Hon var HCM-fri. Hon hade ett friskt fint litet hjärta som tickade så snyggt. Jag är så glad.
Nu ska vi bara ta lite blodprover på henne och sen invänta löp.
Om ni vet några som är sugna på Britt-bebisar så kan ni tipsa de redan nu att Nalletassen kommer förhoppningsvis inom kort få en kull. Gilla på Facebook, Nalletassen.

Inga kommentarer: