Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonatorsdag 4 oktober 2012

Tack Telia.

Jag måste skriva och berätta lite positiv feedback om Telia åxå.
Jag mejlade Telia i morse.
Idag på dan blev jag uppringd av en jättetrevlig kille från Telia. Han lyssnade på vad jag hade haft för problem och hur jag upplevde det. Han lovade att det skulle komma ut nån servicetekniker och titta på grejerna härute. Gå igenom allt så det fungerar ordentligt. Han lovade att han skulle göra sitt bästa för att jag skulle kunna känna att jag kan lita på att grejerna fungerar. Han lovade dessutom att när allt är klart och jag är nöjd så skulle han ordna så jag fick en bra kompensation för mitt obehag. DET kallar jag service.
Det tog bara ett par timmar från det att jag skickade mejlet till det att Telia ringde upp mig. Å han var väldigt tillmötesgående och serviceminded. Sånt gillar jag. Det får Telia ett jättetack för. Kanonbra skött tycker jag!!!

Inga kommentarer: