Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonalördag 13 oktober 2012

Helg igen....

Japp så är det då helg igen. Inte för att jag direkt känner nån skillnad på dagarna. Bela jobbar ju skift åxå så man tänker inte på vad det är för dag. Det enda man försöker ha koll på är när Zoltán ska till dagmamman.
Har lite långtråkigt. Man gör samma saker varje varje dag känns det som. Man städar, lagar mat, byter blöjor, matar barn osv osv och när man sen är klar så börjar det om igen. Skulle vara roligt med nåt litet avbrott med nåt kul. Behöver inte vara nåt stort eller mycket. Bara nåt som bryter vardagen lite.

Inga kommentarer: