Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonaonsdag 17 oktober 2012

Sjukhuset idag....

Japp var idag till akademiska sjukhuset.
Blev idag helt utskriven från Spec.MVC. Var bla på ett återbesök dit till deras läkare. Väldigt bra läkare för övrigt. Maria Jonsson. Väldigt rar och duktig tycker jag. Kan varmt rekomendera.
Hon skulle skicka en akutremiss till smärtkliniken så jag får hjälp med det som är kvar av foglossningen. Känns väldigt skönt att få hjälp med. Hon lovade att skynda på den så mycket hon kunde. Letade efter "min" sköterska däruppe åxå som hade hand om mig under graviditeten men hittade henne tyvärr inte. Ville så gärna får tacka för all hjälp. Ingela Tegman stort tack för ditt engagemang!! Du är en pärla.

Inga kommentarer: