Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonaonsdag 3 oktober 2012

Bvc

Var till bvc med Angelina idag. Hon har lite problem med eksem i ansiktet. Fick rådet att smörja med hydrokortison salva.
Sen fick hon 2 sprutor, vaccinationer. Mpr, kikhosta, stelkramp, en viss sorts lunginflammation, hemofilus och hepatit C.
Hon vägde 6490 gram. Hon ligger lite över alla kurvor. Känns skönt med ett barn som man inte behöver oroa sig för ang vikt och hur hon växer. Allt va jättebra.

Inga kommentarer: