Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



måndag 29 oktober 2012

Telia historian fortsätter....

Jag fick idag mejl från Telia att de nu lämnat ärendet vidare till deras specialistsupport. Jag hoppas att de ska kunna hjälpa oss. För nu har vi bytt router 4 gånger och haft 2 olika tekniker ute 3 olika gånger utan att det har hjälpt. Jag får fortfarande starta om systemet flera gånger per dygn. Vad realcoms tekniker trodde att felet berodde på har jag lovat att inte publicera här men om nån är nyfiken kan ni mejla så kan jag berätta en kul historia.... kia81@yahoo.com
Så telia historian fortsätter. Får se om vi nånsin får ett fungerande system där vi kan lita på hemtelefon, internet och TV.
Bemötandet som jag fått av Albin på kundtjänst har varit väldigt trevligt. Så där har jag inga som helst klagomål. Han har verkligen gått in för att försöka hjälpa oss i det här ärendet. Jag håller tummarna för att han lyckas. Stort tack till dig Albin som försöker.

1 kommentar:

Anna sa...

Vi hade så där ett tag visade sig att det var en utvändigkabel på huset som tog in vatten ....ett litet tips kanske