Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 5 oktober 2012

Tack alla läsare!!

Jag blir så glad varje gång jag kollar på statistiken på min blogg. Ikväll ser jag att detta dygn har jag haft 1270 läsare och de finns i Sverige, Tyskland, Ryssland, USA, Storbrittanien och Irland.
Jätteroligt att så många läser och följer min blogg. Tack alla ni därute.

1 kommentar:

Anonym sa...

tack själv. Du skriver jätteintressant och inspirerar mig. Och önskar dig all styrka och hoppas att din sjukdom avtar (om det är möjligt).
/Nina