Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonaonsdag 31 oktober 2012

Min mamma.

Det här är min mammas grav. Hon ligger på Ärentuna kyrkogård i en vacker glänta med en hästhage bakom sig....


Fast min mamma var ju förstås rädd för hästar så jag vet inte om hon uppskattar just hästarna. Men platsen är fin och rofylld.


Jag satte vingar på ljuset och en hälsning till himlen: Älskade Mamma Jag saknar dig varje dag / Kia

På det andra ljuset som man ser i bakrunden så satte jag åxå vingar med en hälsning till himlen: Mamma/Mormor! Du finns i våra hjärtan. Kia & Bela och barnen.

Inga kommentarer: