Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonaonsdag 16 januari 2013

Varför är ni rädda för min gråt?

En sak jag undrar över. Varför är så många rädda för min gråt? Jag ser dagligen många som tycker att det är fruktansvärt obekvämt och läskigt att jag gråter så mycket.
Det finns säkert de som faktiskt undviker att ens träffa mig just nu bara för att risken att jag gråter är så stor.
Men jag har bra dagar åxå faktiskt.
Snälla va inte så rädd. Min gråt kan inte göra dig illa. Du behöver inte vara nån psykolog eller kurator för att trösta. Det räcker med att du vågar stanna kvar hos mig.

Inga kommentarer: