Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonaonsdag 2 januari 2013

Nyår

Hade en jättemysig nyårsafton med Marie, Carro, min man och mina barn.
Vi åt en jättegod middag som Marie hade lagat. Jag ville så gärna hjälpa till och laga mat men jag kunde verkligen inte stå några längre stunder. Syrebristen gjorde att jag nästan direkt måste sätta mig ner och djupandas. Vi pratade massor om både skoj och allvar. Det var många känslor och många tankar. Jag kände mig så rik. Så rik på kärlek och värme där jag satt där mitt ibland alla dessa underbara människor. Det kändes så otroligt bra. Trots att jag inte orkade göra nästan nånting så hade jag väldigt roligt och mysigt. Jag behövde verkligen detta. Tack alla ni.
När maten var uppäten så var det dags för världskrig i Mario Kart. Vi var en handkontroll kort så vi fick spela i lag. Marie och Bela mot Carro och mig. Vi vann väldigt överlägset måste jag säga. Men Bela och Marie var duktiga motståndare och de kämpade bra. Kanske nästa gång ni vinner??
12-slaget firades ute på altanen med fyrverkerier. Hunden, katterna och barnen sov sig igenom hela fyrverkeriet. Tack och lov så är ingen rädd för sånt. Å barnen är inte lättväckta alls.
Vi avslutade kvällen runt vårt köksbord och pratade tillsammans. Jag njöt av hela kvällen.
Tack ni underbara människor för att jag fick känna mig som en normal människa en kväll......
Jag älskar er alla.

Gott Nytt år till alla!!

Inga kommentarer: