Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonatorsdag 17 januari 2013

Tack!

Måste faktiskt skriva ett inlägg och berömma min underbara man.
Bela!

Idag har han, förutom att han har haft hand om mina 2 vackra barn, städat hela huset.
Han lagade maten och tog rätt på disken efteråt.
Han har blandat ny spolarvätska till min fina bil.
Han har tvättat flera maskiner tvätt, vikt ihop den och stoppat den i respektive garderob.
Han har pussat på mig och sett till att jag har allt jag behöver.

Å det jag blev allra gladast över faktiskt.....
Han har bäddat min säng så när jag ikväll öppnade dörren till sovrummet så möttes jag av ett väldigt vackert sovrum värdig en drottning.
Låter kanske löjligt att jag blev gladast över sängen och sovrummet?
Men sovrummet är ett rum som jag tycker mycket om i vårat hus. Å jag älskar att öppna dörren och mötas av vår vackra stora säng.....bäddad. Helt underbart.

Tack min älskade du är helt fantastisk!!!!

Inga kommentarer: