Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 30 november 2012

Ryggskott.....

Japp japp japp.... jättekul jag lovar.
Idag hade vi egentligen massor som vi skulle göra. Storhandla, fixa julpynt, ordna lite julklappar, kika på nya möbler osv. Men vid lunchtid så lyckades jag vrida mig samtidigt som jag hostade lite för hårt. Å det sa bara "klick" nånstans i ryggen. Sen kom värken. Gjorde så ont att jag fick svårt att andas. Ringde till CF-center med eftersom det är fredag så slutar de tidigare så det var bara "Ewa" kvar. Ewa hänvisade mig till närakuten på samariten. Så Bela fick köra dit mig och jag fick sätta mig där och vänta. Å jag tycker faktiskt att för att vara en akutmottagning så gick det ganska fort ändå. Läkaren skrev ut morfin så jag skulle kunna hålla lungorna rena över helgen och sen ska jag kontakta cf-center på måndag.
Så nu sitter jag här, smärtfri iaf. Men jag mår alltid illa på morfin och det är ju inte så kul. I morgon tänker vi fortsätta med ärendena som vi inte kunde genomföra idag.

Inga kommentarer: