Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonamåndag 5 november 2012

Bilder Pain Ease

Jag har ju i tidigare inlägg tjatat om att en bild säger mer än 1000 ord. Så nu tänkte jag publicera lite bilder på vad Pain Ease kan användas till. Fast det här är ju bara några exempel såklart. Man kan ju använda den på både katter, hundar och hästar åxå.

Fula skrubbsår som måste rengöras från tex grus kan göras smärtfritt med sprejen.

Istället för att vänta en och en halvtimme när man ska ta ett enkelt blodprov så verkar sprejen på 5 sekunder.

Jag har själv aldrig behövt sy nåt i ansiktet tack och lov. Men de som har gjort det säger att det finns inget värre än att sticka en bedövningsspruta i ansiktet. Det gör tydligen ruskigt ont. Med sprejen kan man snabbt bedöva och sticka smärtfritt.

Att ta bort fula födelsemärken för att skicka på provtagning är gjort i ett litet "klipp".

Inga kommentarer: