Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 2 november 2012

Morfar

Morfars stolthet var hans trädgård. Nu har jag tyvärr inga bilder på hans trädgård när den var som allra finast. Så jag tog en annan från nätet som får symbolisera.
Varje lördagmorgon klippte han gräset och inte hur som helst utan i snygga rader. Gruset i gångarna krattades så man vågade knappt gå på dem utan man gick hellre i gräset vid sidan av.

Morfar gillade att läsa Vilda Western böcker....

Morfar var elektriker och hade egen el-firma. Nånting han var mycket stolt över.

Morfar du är saknad.
Jag har fått höra att jag är väldigt lika dig i sättet. Det tar jag som en superstor komplimang.

Inga kommentarer: