Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 2 november 2012

Mormor

Kom man hem till Mormor och fikade kan man räkna med att kakfatet var minst så här fullt. Ofta fanns det dessutom mjukt kaffebröd åxå. Som winerbröd eller sockerkaka. Vi barnbarn älskade hennes kakor.


Mormor kopplade av med handarbete som att brodera, virka eller väva. Hon hade en sån här stor vävstol som hon vävde trasmattor och annat fint på. Jag minns hur snabbt hon jobbade på denna stora grej. Hon var otroligt duktig.

Nu vill jag inte göra nån reklam för cigaretter eller rökning. Men sanningen är den att Mormor rökte ju och hade rökt sen hon var typ 16 år. Å hon rökte blåa blend. Så det här får mig att tänka på mormor.

Mormor du är saknad.
Ingen kunde pyssla om en liten flicka lika bra som du.

Inga kommentarer: