Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 30 november 2012

Julmys med maken....

Nu på kvällen, eftersom jag inte kunde göra så mycket annat med min rygg, så fick det bli lite julpyssel. När Zoltán gått och lagt sig satt Bela och jag på köksgolvet och slog in paket. Han får en såndär adventskalender med ett litet paket varje dag istället för att öppna en lucka. Ska bli så roligt att se hans reaktion i morgon bitti när han inser att han FÅR öppna ett paket.
Börjar faktiskt känna lite början till julstämning härhemma. Man vill ju ordna så mycket man kan inför julen till barnen så de får fina traditioner och bra vibbar av julen.
Jag försöker dessutom se till att barnen vet om sina rötter och den kulturen så vi firar alltid Mikolás tex.
Nu ska det bli väldigt skönt att få sova en stund innan vi ska jaga vidare på stan.

Inga kommentarer: