Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 2 november 2012

Farfar.

 
Jag har valt dessa 2 bilder som får symbolisera min farfar för mig.
Skatan har jag valt för att när jag var liten så matade han alltid skatorna på fönsterblecket i deras lägenhet. Han var sån djurvän och tyckte synd om dem. Han brukade lägga ut ostkanter och bröd till dem och så satt han där och tittade när de kom för att äta. Jag tror han tyckte skator va lite vackra fåglar.


Äppelträdet har jag valt för att Farfar envisades alltid med att de bästa och finaste äpplena växte högst upp i trädet. Å han klättrade upp dit för att få tag i dem till Farmors fasa. Joo då han ramlade dessutom ner några gånger. Man ska minnas att han var långt över 70 när detta hände.

Farfar du är saknad.
 

Inga kommentarer: