Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonalördag 3 november 2012

Gabriella

Min svärmor var från Ungern. Hon var otroligt duktig med blommor. Hon hade alltid blommande orkideer hemma. Bilden har jag valt pga färgerna. Det är röda rosor, vita rosor och grönt i buketten. Ungerns färger.


Min svärmor var otroligt duktig på att laga mat. Hon ville alltid se till att alla var mätta och nöjda. Det var sällan det bara var en rätt dessutom.

Den här bilden har jag valt på ren symbolik. Svanar är monogama och lever med samma partner livet ut. Garbriella var gift med sin Bela i 55 år innan hon dog. Hela hennes vuxna liv. Svanar bär dessutom sina ungar på sin rygg för att skydda dem. Gabriella hade kunnat ge sitt liv för att skydda sina barn och barnbarn.

Inga kommentarer: