Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 2 november 2012

De dödas dag.....

Jaaa idag är det ju alla helgons afton och vi hedrar och tänker lite extra på våra nära och kära i himlen. Jag själv väljer att hedra de allra närmaste genom några inlägg här på bloggen.
Jag har valt att blogga i bilder. Det sägs ju att en bild säger mer än 1000 ord så i år lägger jag ut bilder som för mig symboliserar olika personer.
Vi saknar er!!!

Inga kommentarer: