Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 2 november 2012

Farmor

Dessa 2 bilder symboliserar Farmor för mig.
Detta är skokloster slott. Här jobbade Farmor som kockerska ett tag. När jag tog körkort så gjorde Farmor, jag och pappa en utflykt hit och de visade mig var de bodde och miljön runt här. En dag jag har nära hjärtat än idag.

Jordgubbskräm!
Det bästa jag vet är Farmors jordgubbskräm. Ingen kan laga jordgubbskräm som hon kunde. Jag vet inte vad hon hade för knep. Men attans va god den var. Det bästa man visste var när Farfar hade varit i Ulva och plockat jordgubbar i flera hinkar för då visste man att Farmor kokade kräm som man fick med mjölk. Det är barndom för mig.

Farmor du är saknad.
Det är tack vare dig jag heter det jag heter.

Inga kommentarer: