Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonamåndag 18 februari 2013

Trög måndag.....

Jaaa det är väl allmänt känt att jag är lite som katten Gustaf? Jag hatar måndagar!!! Det är såååå tungt och trögt att få igång maskineriet efter en skön helg i vila.
I morse hade jag otroligt ont i lederna och lungorna ville inte alls starta igång veckan som jag ville. Så Bela tog lite sovmorgon från jobbet och hjälpte mig att få i ordning barnen inför dagen. Tack och lov, jag hade aldrig fixat det själv. Nu hann jag inhalera i lugn och ro samtidigt som kroppen fick komma igång i sin egen takt. Det gjorde lite mindre ont.
Zoltán har varit på FSK hela dagen och haft väldigt roligt.
På kvällen kom Adrian och Didrik.
Vi tog ikväll fram gåstolen till Angelina, den som Zoltán hade förut. Hon har ju nu fått styrkan i benen att stå själv men inte utan stöd. Hon tyckte det var väldigt spännande att få komma upp i stående position och se världen från ett nytt håll. Hon skrattade och log nästan hela tiden.

Imorgon blir det Gränby Centrum. Kanske hittar jag nåt plagg att handla som jag kan ha på mig. Eller nåt annat som gör mig glad.

Kärlek!!

Inga kommentarer: