Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonatisdag 5 februari 2013

Parkeringstillstånd...

Jag fick en hel bunt med papper från kommunen i veckan som beskrev var jag får och inte får parkera med mitt parkeringstillstånd.
Jag blev lite brydd då det faktiskt står att jag får parkera på platser där det är parkeringsförbud. Jag blev osäker på om detta verkligen stämde så jag ringde upp kommunen och fick prata med en jätteduktig tjej som förklarade att jo jag hade förstått helt rätt.
Det är hur som helst väldigt skönt med parkeringstillståndet för det underlättar mitt liv nåt enormt.

Inga kommentarer: