Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonalördag 9 februari 2013

Alla hjärtans dag på G...

Japp och jag vill redan nu flagga för att jag vill INTE ha några gulliga alla hjärtans dag hälsningar på Facebook. OM det är någon som vill skicka en sån hälsning så får ni vackert göra det "på riktigt" med posten. Kia Tasnadi, Almunge-Söderby 277, 740 10 Almunge.
Jag blev så sjukt besviken i julas när jag insåg att fler och fler tycker "det räcker" eller "funkar lika" bra med en Facebook-hälsning, ett mejl eller ett sms. Jag saknade att få hela brevlådan full med vackra julkort!!!! Det tar inte så lång stund och är inte så dyrt att köpa sig ett litet vykort, skriva en rad, slicka ett frimärke och sen posta. Men jag lovar att mottagaren kommer bli sååååå mycket gladare över det "besväret".

Vill man skicka ANDRA hälsningar så går det bra att göra det här, på mejlen, sms, facebook eller vad ni vill vilken dag som helst.

Kärlek!!!

Inga kommentarer: