Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



torsdag 28 februari 2013

Diplom

Jag fick idag ett diplom skickat till mig via posten.
Så otroligt glad och stolt.
Det var från lillasyster Marie. Hon hade gjort ett diplom till mig för idag har jag varit utan Cola i en månad. *stolt*
Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var sugen på ett glas. Det är jag hela tiden. Det är lite läskigt att nu inse hur otroligt beroende jag var.
Jag saknar fortfarande colan i mitt liv och det är jobbigt att gå förbi läsken i affären helt klart. Men det går bättre och bättre. Första veckan drömde jag ju om cola. Så illa var det.....
Så jag är stolt över mitt diplom och har satt det ovanför min säng för att kunna se det varje dag.
Tack snälla Marie för att du stöttar mig och uppmuntrar mig.

Inga kommentarer: