Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



torsdag 27 september 2012

Lite "skryt"

Måste bara lite snabbt slänga in ett inlägg med bra nyheter åxå.
Efter artikeln i CF-bladet om patienter som bloggar så har jag fått fler läsare. Jag blir så glad varje gång jag tittar på läsarstatistiken. Jag har numera ungefär 2000 läsare per dygn. Tack snälla snälla ni. Läsarna finns i Sverige, Tyskland, Japan och USA den här månaden. Det är helt underbart roligt att se att så många läser det jag skriver. Det värmer verkligen mitt hjärta och ger mig motivation till att fortsätta blogga.
Jag vill åxå passa på att tacka för de mejl jag har fått med feedback från artikeln i CF-bladet. Jag hoppas att ni alla har fått svar på de frågor jag fick? Fortsätt gärna att mejla åsikter, kommentarer, frågor eller bara berätta vilka ni är och om ni bloggar själva. Skicka mig gärna adressen isf.   kia81@yahoo.com

Igen superstort TACK till alla mina läsare. Ni är guld!

Inga kommentarer: