Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonatorsdag 27 september 2012

Hmmmm....

Ringde CF-mott idag på morgonen. Fick faktiskt tag på skjuksöterskan av en ren tur. För det är tydligen regiondag idag och hon var precis på väg dit när jag ringde. Jag bad henne ändå kika på prel.svaret på min odling vilket hon gjorde. Tack snälla Elisabeth för att du tog dig tid trots att du var lite stressad. Odlingen visade en sorts pseudumonas. Icke mucoid. Mucoid betyder slembildande. Den var känslig mot det mesta. Jag har ju redan käkat "det mesta" inom antibiotika nu men ändå hänger den envist kvar.
Ingen aspergillus. Ingen svamp alltså. *suckar* Då förstår jag faktiskt inte varför jag mår så här dåligt. Blir så här anfådd hela tiden. Blä! 
Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Känns inte som att det är hållbart att gå så här. Men hur trodd blir man när proverna visar att man "ska må bra"? Jag är hemskt lessen och ber om ursäkt för att jag inte följer läkarexemplen som ni har i era böcker. *suck*
Rådet jag fick av centret idag var: "ring i morgon bitti igen så får läkaren titta på det här odlingssvaret." Jag biter snällt ihop och mår skit en dag till då. Hoppas ni får en trevlig dag alla läsare.

Inga kommentarer: