Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonasöndag 23 september 2012

Dop-present

Min pappa och hans fru kunde pga en olycka inte komma till dopet. Så de skickade dopgåvan istället. Ett jättevackert halsband där Anglinas namn finns graverat på banderollen. Var svårt att fota nåt som blänker.

Tack snälla Pappa och Ingrid. Till er som undrar så mår pappa bättre nu. Inte helt bra men är iaf på bättringsvägen. Skicka gärna ett litet krya-på-dig vykort till honom som kanske piggar upp lite. Då tror jag han skulle bli glad.

Inga kommentarer: