Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonaonsdag 12 september 2012

Angelinas dopgåvor....

Den här snuttefilten var den mjukaste och mysigaste jag nånsin känt på. Jag önskar att jag hade en stor filt i samma kvalitet. Den var sååååå mjuk.

Äkta Levi´s jeans. Nån som vill att hon ska bli en "märkesnörd"?? ;)

Monsterburkar. Den till vänster är en sparbössa och den till höger ser ni ju själva. Sååå himla söta monster.

Den här fick Angelina av prästen och kyrkan. Det är Christina Scollins septemberängel.

Babyalbum med nån slags lera som man gör avgjutningar av händer och fötter. Alltid roligt att ha sånt kvar och visa hur små de varit.

Massor med barnböcker.

Inga kommentarer: