Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 14 september 2012

CF-bladet

Idag var min artikel med i CF-bladet. Artikeln om bloggande som jag skrev tidigare. Den blev faktiskt jättebra och jag är själv stolt över den.
Jag vill tacka alla läsare för alla fina mejl jag har fått tack vare denna artikel. Jag ska verkligen försöka hinna med att svara alla. Det värmer verkligen mitt hjärta att läsa det ni skriver till mig.
Fortsätt skriva kommentarer och frågor så ska jag göra mitt bästa att svara: kia81@yahoo.com

Inga kommentarer: