Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonatisdag 25 september 2012

Fråga inte ens.....

Näää just nu känner jag bara ett stort: USCH!!
Fråga inte ens hur jag mår för jag orkar ändå inte svara ärligt. Jag kände det idag när jag pratade med sjuksköterskan på CF-center i ett annat ärende idag. Hon frågade hur det var och jag svarade: "Det var inte därför jag ringde....."
Jag är helt ärligt så himla less på alltihopa nu så jag orkar inte vara ärlig med hur jag mår. Jag känner ändå inte att jag får någon respons och hjälp. Jag är så fruktansvärt besviken. Jag har mått dåligt så himla länge och ingenting verkar hjälpa. IV-kuren har väl hjälpt på det viset att slemmet har ändrat både färg och konsistens men jag hostar ju lika mycket och har absolut ingen ork. Jag har rasat i vikt dels för att jag helt enkelt inte orkar äta och dels för att hostan gör mig konstant illamående. Tänk er nån som har kikhosta. Man hostar tills man kräks lixom. Då blir man inte så sugen på att äta.

Inga kommentarer: