Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonalördag 29 september 2012

Kattutställning dag 1

Äntligen hemma efter en lång dag i Tierp på kattutställning. Tog mig igenom dagen med feber och svår värk tack vare underbara vänner som hjälpte mig. De såg på mig när jag höll på att svimma så då tog de över och tog mina katter. Helt underbart. Nåt sånt skulle aldrig kunna inträffa på SVERAK. Tack snälla ni som hjälpte mig idag det var guld värt för mig. Nu kunde jag ju vara med på utställningen trots att kroppen egentligen sa ifrån. Det kändes väldigt skönt att få trotsa sjukdomen lite.
Resultatet idag blev följande:
Tusse tog titel: Premier. Han kliver nu upp en klass i morgon. I rasringen blev han 6:a.
Mimosa tog titel: Champion. Hon kliver upp en klass. I rasringen blev hon 8:a
Belas lilla häxa tog titel: Premier. Hon kliver upp en klass. I rasringen blev hon 9:a. Hon blev bästa kastrat hona. Domarens bästa.
Angel fick sitt EX1. Blev domarens bästa. Hon blev bästa ungdjur.
Jag är jättestolt över mina fina kissar. Å Bela är stolt över sin häxa. ;)
Blev lite nya priser och rosetter till prisväggen.
I morgon är det Brittspecial så då hoppas vi på fler priser.

Inga kommentarer: