Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



onsdag 20 april 2011

2011-04-20

Igår var jag, Bela, Adrian och Didrik till Edeby ryttargård för att rida islandshäst. Det blev en lagom lång tur i skogen. Grabbarna fick prova på nästan alla gångarter och de va jätteduktiga allihopa. Helt underbart väder hade vi dessutom. Solen sken och det var varmt och skönt. Underbara Marie var barnvakt till de mindre barnen hemma. Stort tack till dig Marie igen! På kvällen satt vi ute och åt middag. Nu är det verkligen vår.

Idag ska Bela på röntgen på Elisabeth sjukhuset. Hans kiropraktor ville att man skulle kolla upp hans rygg så det inte är nåt knas där. Jag ska till kuratorn kl 13. Blir väl att prata om samarbetssamtalet som jag bara tycker slösar på min tid. Hur jag ska göra osv. Angelina är duktig på att komma med ideér och tankar. Hon är faktiskt ganska vass. Idag är inte vädret lika roligt. När jag vaknade kl 5 i morse så regnade det. Just nu är det rejält mulet och inte alls särskilt varmt.

Behandlingsmässigt tragglas det vidare med TOBI. Inte långt kvar nu tack och lov. Igår hade jag en helvetisk huvdvärk på eftermiddagen/kvällen som inte gav sig. Jättejobbigt. Lederna har känts ganska okej nu i några dagar. Dock är hostan på morgonen värre. Det är riktigt tungt att få igång lungorna efter en natt. Blir lätt obstruktiv och har fått tagit luftrörsvidgande nästan varje dag nu. Fast ridningen igår gjorde verkligen nytta. Galoppsträckan fick loss en hel del från luftvägarna som satt där och blockerade. Tack fina Hlökk.

1 kommentar:

Vera sa...

Det låter härligt med ridning. Kul att grabbarna och Bela provade på.
Bra att det är en stor hjälp för dej med dina luftvägar med ridningen.