Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



torsdag 7 april 2011

2011-04-07

Idag, ännu en sån där tråkig dag. Plockat hemma, diskat, tvättat, lagat mat, roat lilleman, kört till och från skolan, dammsugit osv osv.... Det har blåst nåt fruktansvärt idag så det var riktigt läskigt att köra bil på öppna fält.

Sov ganska dåligt i natt. Vaknade flera gånger av hosta och att lederna gjorde ont. Fick kliva upp och rensa lite i luftvägarna och sträcka lite på lederna några gånger. Sen när man lägger sig ner igen så är man ju klarvaken. Svårt att somna om igen. Låg vaken länge och grubblade. Usch. Fortsätter att kämpa på med TOBI. Blä!! Har dessutom börjat blöda rejält med näsblod av nån konstig anledning. Vet inte varför. Har stora sår i näsan som gör jätteont. Svårt att snyta mig och det gör jätteont bara man tar på näsan. Skitjobbigt. Lungorna känns ändå lite bättre nu efter några dagar med TOBI. Jag upplever att jag inte är riktigt lika obstruktiv som förut. Kanske borde be sjukgymnasten att få göra en spirometri för att kolla upp hur jag ligger till.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var därför jag vaknade så ofta inatt..