Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonamåndag 13 augusti 2012

Lyx-shopping....

Tjohoooo idag hämtade Bela våra nya sängar. Ska bli sååååå skönt att få sova mjukt och mysigt.
Hoppas nu att min rygg blir lite bättre. De gamla sängarna åker ut till sommarstället så nu har vi helt okej sängar där åxå. Kan vara skönt att slippa luftmadrassen där.

På eftermiddagen tog jag cabben till stan. Jag hade en tid hos tandläkaren kl 17. Men först gick jag till telia-butiken för jag skulle hämta min nya mobil. Jag gick dit och tog ett nummer. Det var fullt med folk därinne och det var säkert 20+ nummer före mig. Så jag tänkte att jag kommer aldrig att hinna innan jag ska vara hos tandläkaren. Jag knatade vidare till tandläkaren och satte mig i väntrummet och läste lite. Efter 10 min blev jag uppropad och fick komma in. De gjorde undersökning och tog röntgenbilder. Tyvärr måste jag komma tillbaka och laga på 3 ställen. Medicinerna går hårt åt tänderna tyvärr. Därför jag går så ofta till tandläkaren. Jag bokade en ny tid till på onsdag och sen gick jag tillbaka till telia-butiken. Då fiskade jag upp nummerlappen jag tog innan tandläkarbesöket bara för att kolla. Då visade det sig att jag bara hade 6 nummer före mig. Å de flesta verkade ha gått därifrån då. Så jag väntade ca 5 min innan det blev min tur. Sen började strulet. För inget får ju vara för smidigt. Säljaren lyckades radera mitt nummer helt så hon fick starta om mitt abonnemang från början igen. Det tog sin lilla tid. Men nu funkar det iaf och mobilen står på laddning.

När jag kom hem såg jag dessutom att mitt paket från panduro hade kommit så i morgon blir det lite pyssel om det blir nån tid över.

Inga kommentarer: