Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonatorsdag 11 april 2013

Torsdag som fredag....

Idag hade vi lite fredag här hemma.
Zoltán var ledig från FSK och Marie var här.
Zoltán har varit på ett solskenshumör hela dagen. Väldigt glad och snäll hela dagen. Angelina har varit på ett hemskt humör hela dagen. Ingenting som har passat lilla fröken. Vet inte riktigt vad som har felats henne. Kanske fler tänder på G?
På förmiddagen skottade vi ut dubbelvagnen ur vårt överfulla garage, tog oss ca 40 minuter, och så gjorde vi om den till dubbelsittvagn. Marie och jag är ett jäkligt bra team. Vi blir inte osams när vi gör nåt klurigt utan vi klurar och provar, till sist lyckas vi oftast. När vi fått ihop vagnen med två sitsar så kom vi iväg på en skön promenad i solskenet.
Barnen växer för fort.

Imorgon ska vi till Ultuna och HCM-scanna Angel. Håll koll på hemsidan om hur det går.

Kärlek!

Inga kommentarer: