Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonatisdag 9 april 2013

Telefonterror.....

Idag har det varit en telefondag.
Hela dagen har gått åt till att ringa samtal och sitta och vänta på att bli uppringd.
Försäkringskassan tex först sitta i kö i två timmar för att komma fram och lämna sitt nummer och be rätt handläggare ringa upp.
Jag ringde och beställde tid för färgning av mitt hår till nästa fredag.
Jag ringde cf-centret och bytte tid. Jag ska ju göra om mitt gångtest tyckte min läkare. Så jag hade först en tid på fredag kl 13. Men så satt jag och tänkte efter igår kväll. Jag ska ju till min kurator i morgon så det skulle väl vara smidigast att göra gångtestet antingen före eller efter det så man slipper åka en extra sväng till ackis bara för ett 6-min gångtest. Dessutom känner jag att det blir lite stressigt på fredag ändå eftersom jag ska till Ultuna kl 11:15 med Angel för HCM-scan. Å det kan ju lätt dra ut på tiden. Ibland är det förseningar där, det är bara en vetrinär som gör dessa scanningar, och så är det mycket papper att fylla i. Så för att slippa stressa på fredag så bytte jag tid. Efter en del tvekan så fick jag en tid i morgon istället.
Har dessutom hunnit, medan jag satt i telefonkö på försäkringskassan, rensa garderoberna i hallen och arbetsrummet.
Nu har jag bestämt att våren kommer på riktigt för nu har jag stuvat undan vinterkläderna och plockat fram vårkläderna. Så nu är våren här har jag bestämt!

Inga kommentarer: