Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



söndag 9 december 2012

Orkar inte blogga ikväll....

Blir inget långt inlägg. Känner att all energi och lust till saker ikväll har försvunnit. Jag orkar helt enkelt inte. Kroppen säger ifrån. Men jag vill ändå skicka mina varmaste tankar till min pappa idag. Vi tänker på dig! Till Ingrid vill jag bara skriva att du vet var vi finns om du behöver oss.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skickar dig många energikramar. Mivitotal innehåller vitaminer men också mineraler och spårämnen som behövs för att kroppen ska kunna ta upp vitaminer. tror att din kropp är i behov av extra grundenergi. Mivitotal har hjälpt min cf-son då han som sjuttonåring bara rasade i vitaminproverna för varje gång vi kom till Östra sjukhuset för årskontroll. Med Mivitotal fick vi upp hans värde vilken proverna visade. Detta var på den tiden Annika H hade hand om honom. Kram från en mamma till en i dag trettioårig Cf- son