Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonamåndag 10 december 2012

Roliga nyheter.....

Jaaaa nu tycker jag verkligen det är dags för lite positiva nyheter här på bloggen. Har varit alldeles för mycket elände och tråkigheter nu ett tag.
Fick idag ett sms från min älskade syster Elin att hon blev inlagd idag. Men det var väl inget positivt tänker ni nu..... Joooo för hon ska föda barn i morgon. De ska sätta igång henne imorgon ju. Ååååå jag är så nyfiken. Önskar verkligen Elin all lycka och styrka i morgon. Om du pluppar ut den lite snabbt så hinner jag ju springa förbi och kika en sväng för jag ska åxå till ackis i morgon. Hejja Elin!!!!

Inga kommentarer: