Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 14 december 2012

Fredag kväll.....

Just nu känns det som att helgen kunde inte ha börjat sämre. Så nu kan det iaf bara bli bättre. ;)
Jag satte nål i morse och började kuren. Det gick iaf bra. När vi skulle in till stan så hade en buss kört fast mitt i Länna vid vårdcentralen och stod mitt över väg 282. Som tur va så kunde jag klämma mig förbi lite på sidan av bussen.
När vi skulle hem från stan så snöade det massor och blåste som 17 men inga avkörda bussar ivägen. *fnissar*
Väl hemma började jag känna mig sämre. Ont i lederna, snorig och hostig. Tog tempen och såg att jag hade 38.6, jag har 36 i normala fall så jag kände mig rätt däven. Tog lite mediciner så det kändes lite bättre på kvällen.
Då upptäckte vi att det rann vatten på golvet i tvättstugan. Jippie!! Stopp i avloppet såklart. Jaha, bara att ringa Relita Jouren så de fick komma ut med stora sugbilen och fixa. Kostar ju ett antal tusen såklart. *suckar* Tack och lov så fixade han det hela väldigt snabbt ändå.
Så nu inför kvällens sänggående så känner jag att febern börjar stiga igen, ont i huvudet, lederna spökar, trött, tung i huvudet, fryser så jag skakar ena sekunden för att nästa svettas som en gris. Mår inte alls bra. Ett ständigt illamående hänger över kroppen hela tiden. Usch.
Så nu tänker jag stänga av datorn innan nåt mer går fel och helt enkelt avsluta dagen. Sussa sött med er alla. LÖV JO!

Inga kommentarer: