Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



lördag 31 mars 2012

Komma överens med ex.....

Jaaa det verkar inte helt lätt. Skickade just ett mejl med ett förslag till honom om hur vi ska lösa sommarlovet för Tess. Så hon får tillgång till båda sina föräldrar så mycket som möjligt. Min gissning är att jag får ett fult, otrevligt mejl tillbaka men massor med kommentarer på hur dum i huvudet jag är.... *suckar* Men man får väl hoppas på det bästa.
Bela och hans ex, barnens mamma, brukar alltid lösa såna här saker väldigt smidigt. Tänk om man kunde få ha det så smidigt. Fast skillnaden ligger ju i att Bela har ett ex som ser till barnens bästa.
Det är otroligt skönt att ha en sån fungerande relation med pojkarnas mamma och hennes man. Där har det alltid varit väldigt flexibelt och när problem har uppstått i tex om man ska på semester eller nåt sånt så har det alltid gått att lösa på ett bra sätt. Jag tycker otroligt bra om pojkarnas mamma. Hon är jättetrevlig och rar. Jag förstår verkligen hur hon och Bela kunde få så fina pojkar. Så man ser ju verkligen hur smidigt allting kan vara om man bara har en bra relation och båda tänker på barnens bästa.

Inga kommentarer: