Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonamåndag 20 maj 2013

Utställningsresultat söndag

Zinnea fick sitt CAC.
Snobben fick sitt CAC.
Tusse fick sitt CAPIB samt blev domarens bästa. När de skulle nominera för panel så gick han inte vidare tyvärr.
Å Belas lilla häxa fick sitt CAPIB, domarens bästa och blev bästa kastrat korthår.

Det var även en WCF-ring för kastraterna. Tusse placerade sig tyvärr inte. Belas lilla häxa kom på 4:e plats. Då ska man komma ihåg att i en WCF-ring är det bara de 10 allra finaste och bästa på hela utställningen som placerar sig 1-10. Alla färger och raser tävlar mot varandra. Det blir lixom eliten av utställningen som placerar sig.

Jag hade en jätterolig helg och ett stort tack till min man och till Marie som ställde upp som min assistent när jag inte orkade. Har ju inte så mycket ork längre men vi fick det att fungera.
Men just nu känns det som att det kommer ta minst en vecka att återhämta sig igen.

Jag såg massor med vackra katter och fick lite nya ideér till min uppfödning. Vi får se vilka som är genomförbara.....
Håll koll.

Kärlek

Inga kommentarer: