Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonamåndag 20 maj 2013

Pain Ease

Tyvärr så har det kommit en förkylning på besök. Helt objuden och inte alls välkommen. Men den trängde sig på ändå. Började med Zoltán som snorade lite och började hosta i natt. Jag beslutade att han inte fick gå till FSK idag utan han fick vara hemma. Jag vill inte att han ska gå runt och smitta de andra barnen. Sommarförkylningar är inte roliga och de smittar ju som en jäkla löpeld. På eftermiddagen så bytte Zoltáns snor färg till jättegrönt. Å det är ju ett tecken på att han smittas så det var ett bra beslut att hålla honom hemma idag. Han ville absolut inte äta nån mat idag. Han bara drack en hel massa. Han sov middag i nästan 3 timmar.
Lite senare på eftermiddagen så lyckades Zoltán trilla i brännässlor borta vid tomtgränsen. Tur då att jag hade Pain Ease hemma. Bara att spreja på så lindrades smärtan. Sen smorde jag på med Xylocain salva. Zoltán hann precis lugna sig från sitt nässeldyk så skrek Angelina. Då hade hon på nåt vis, jag vet inte hur, lyckats få ett litet sår mellan tårna. Å oj va det blödde kan jag upplysa om. Dessutom var det svårt att sätta ett plåster där. När jag då kände på Angelinas panna så kände jag att även hon var drabbad av feber. Bara att ge lite Alvedon.
Så det har varit en händelserik dag.

Inga kommentarer: