Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 24 maj 2013

Kattutställningen.....

Jag bara måste ju skriva lite mer om utställningen som var förra helgen i allianshallen. Som ni säkert såg på mina resultat på gick det ju väldigt bra för mina katter och jag är grymt stolt. En annan sak som jag är väldigt stolt över är vår fina kattklubb, SNRF. På morgonen när jag kommer så möts jag direkt av Fiia som kommer med armarna utsträckta i en varm kram. Vilket välkomnande. Jag blev så varm i hjärtat av denna fina gest. Det betydde så mycket och jag levde hela helgen på detta. En annan trevlig sak som hände på denna utställningen var att det kom fram människor som jag aldrig förut sett och presenterade sig, kramade om mig, berättade att de följer min blogg, gav mig uppmuntrande ord på vägen osv.... så många varma fina människor som på ett väldigt enkelt sätt visade att ni bryr er. Stort varmt tack till er alla. Det betydde så mycket för mig att ni vågade komma fram och bara visa att ni finns. Ni är underbara.
Sen ett stort tack till min underbara man och till min fantastiska lillasyster Marie som hjälpte mig med allt som jag själv inte orkade. Utan er hade det aldrig gått. Tack min fina familj.

Inga kommentarer: