Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonatisdag 25 juni 2013

Lek i trädgården

Bela och jag tränade att klättra lite i terräng med vår söta lilla traktor. Det var superkul men läskigt när det lutade som mest. Inte helt lätt att våga lita på att maskinen inte välter. Det ska ju till en hel del innan den välter för den väger ju 200 kg +. Men jag har bara kört vanlig motorcykel tidigare och aldrig nånsin i terrängen. Så det är ju en helt ny grej som jag måste lära mig.
Men det är en väldigt praktisk maskin och jag har använt den mycket på kvällarna när jag har rastat balthazar. Det är helt underbart att kunna hjälpa Bela med lite utan att få ont i fötterna så man kräks.

Inga kommentarer: